om mig

Jeg hedder Tak Man Rai, er 35 år og fra landsbyen Dandagaon i Everest regionen. Jeg har været trekkingguide i 12 år, og har arbejdet i trekkingbranchen hele mit voksne liv. Jeg har specialiseret mig i at arrangere treks i det område, jeg kommer fra, hvor man får mulighed for at komme helt tæt på Rai og Kirati kulturen. Der kommer næsten ingen turister i området, så hvis du gerne vil opleve Himalaya uforstyrret, er det her en rigtig god mulighed.

Selv tilhører jeg Rai-folket, som er en ældgammel befolkningsgruppe med rødder i Kiratikulturen, der bl.a. bygger på en 7000 år gammel naturreligion. I forbindelse med et trek er der er mulighed for ”home stay” i min landsby, som ligger isoleret på en bjergside i den sydlige del af Everestområdet. Her har du mulighed for at komme meget tæt landsbyens beboere og opleve vores skikke og kultur – Og mulighed for at slappe af efter trekkets første del. 

Jeg kan sammensætte lige netop den tur du ønsker. Det kan være med fokus på kultur, på at opleve de høje bjerge helt tæt på eller en kombination af det hele.

kontakt

(+977) 9841927566, (+977) 9823185881

Gør brug af app’en what’s app